Στo κατάστημα “ΥΓΕΙΑ+ΦΡΟΝΤΙΔΑ” www.ygeiafrontida.gr μπορείτε να πληρώσετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε: 

√ Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας*. 
√ Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό (ALPHA BANK , ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
√ Με πιστωτική κάρτα 
√ Με πληρωμή στο κατάστημα μας*. 

*H πληρωμή με μετρητά ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, εφόσον θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής ανέρχεται σε 3€.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στον λογαριασμό:

ALPHA BANK IBAN GR1201403060306002002002628

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR54 0171 5760 0065 7610 9133 079

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο FAX: 2410 531168 ή στο email:info@ygeiafrontida.gr

3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

√ Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, mastercard, maestro, American Express, Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας ALPHA BANK, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ MASTERPASS

To MasterPass είναι μια πλατφόρμα όπου όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια ενσωματώνονται σε αυτή για την υλοποίηση online αγορών. Απλά, εύκολα και με ασφάλεια στο MasterPass ενσωματώνονται τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών και με ένα κλικ στο κουμπί MasterPass ή Buy with MasterPass κατευθύνεστε απευθείας στο ταμείο.

5. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΥΓΕΙΑ + ΦΡΟΝΤΙΔΑ”

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας και είτε να το παραλάβετε επί τόπου, είτε να κανονίσουμε την παράδοση κατ’οίκον.


Product successfully added to the product comparison!