Καρέκλα αιμοληψίας-αιμοδοσίας

5810

Νέο προϊόν

Καρέκλα αιμοληψίας-αιμοδοσίας 

Περισσότερες λεπτομέρειες

930,000 € με Φ.Π.Α

750,000 € χωρίς ΦΠΑ

Καρέκλα αιμοληψίας-αιμοδοσίας 

Διαθέτει: 

  • Ανακλινόμενη πλάτη και πόδια, με χρήση συστήματος gas spring (αντλία αέρος)
  • Πολλαπλά ρυθμιζόμενα πλαϊνά μπράτσα αιμοληψίας
  • Σύστημα χαρτοσέντονου
  • Ανατομικό μαξιλάρι κεφαλής ρυθμιζόμενο στο ύψος
  • Βραδύκαυστη δερματίνη με αντοχή στο αίμα, το σάλιο και τον ιδρώτα, σε διάφορα χρώματα της επιλογής σας

Περιγραφή

Καρέκλα αιμοληψίας σχεδιασμένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Σχετικά με την μεταλλική βάση

Τα μεταλλικά μέρη της βάσης κατασκευάζονται από χαλύβδινους σωλήνες μορφής τύπου ST 37.2 με ενισχυμένες διατομές. Η τελική επεξεργασία των μεταλλικών μερών περιλαμβάνει ειδική διαδικασία πολλαπλών σταδίων για προστασία κατά της οξείδωσης (πλήρη καθαρισμό, αφαίρεση υπολειμμάτων, ελαίων και λιπών, επικάλυψη με άλατα φωσφόρου) και τέλος πλήρη ηλεκτροστατική επικάλυψη με πολυεστερική βαφή πάχους 90μ. σε ειδικό κλίβανο 200°C σε υπόλευκο χρώμα.

Σχετικά με την ταπετσαρία

Η επιφάνεια κατάκλισης της καρέκλας χωρίζεται σε τρία (3) ανεξάρτητα τμήματα: πλάτης, κάθισμα & ποδιών. Φέρει ειδικό στρώμα κατασκευασμένο από διογκωμένο αφρό πολυουρεθάνης με ανατομική διαμόρφωση (ενσωματωμένο μαξιλάρι στο τμήμα της πλάτης) και κάλυμμα από ειδικό συνθετικό υλικό το οποίο είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε χημικά υλικά καθαρισμού και απολύμανσης.

Σχετικά με πλαϊνά μπράτσα/βραχίονες στήριξης χεριών

Η καρέκλα συνοδεύεται από ειδικούς βραχίονες στήριξης των χεριών του ασθενή. Οι βραχίονες αυτοί έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις (ύψους, άνω – κάτω κλίσης, έσω – έξω στροφής, κ.α.) και φέρουν εύχρηστο και στιβαρό μηχανισμό σταθεροποίησης.


Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα

Προαιρετικά:

Product successfully added to the product comparison!