Φουσκωτό Κολάρο Αυχένα

Νέο προϊόν

ΚΥΦΙΔΗΣ

Φουσκωτό Κολάρο Αυχένα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Ρωτήστε για διαθεσιμότητα

0,00 € με Φ.Π.Α

Φουσκωτό Κολάρο Αυχένα

Χαρακτηριστικά

To Φουσκωτό κολάρο αυχένα προσφέρει ανακούφιση από πόνους στην περιοχή του αυχένα, στους ώμους, τα χέρια.

Eίναι ιδανικός για όσους υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο αλλά και για όσους ταξιδεύουν, εργάζονται ή μελετούν πολλές ώρες.

Αυτό το κολάρο φουσκώνει με την χρήση αντλίας χεριού όσο επιθυμείτε και αποσυμπιέζει τα νεύρα της σπονδυλικής στήλης ενώ παράλληλα υποστηρίζει τον αυχένα σας. Είναι η κατάλληλο αν υποφέρετε από πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα, στα χέρια και στους ώμους. Ιδανικό για όσους υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο αλλά και για όσους ταξιδεύουν, εργάζονται ή μελετούν πολλές ώρες.

Η χρήση του φουσκωτού κολάρου θα σας χαρίσει ανακούφιση από τους επίμονους πόνους ενώ βελτιώνει το κυκλοφορικό. Αποφορτίζει τους σπονδύλους από το βάρος του κεφαλιού που ασκούν πίεση στα νεύρα. Μία πρωτοποριακή και εύκολη στην χρήση της συσκευή για την αποσυμπίεση του αυχένα, των σπονδύλων και των νεύρων.

Όταν είναι φουσκωμένη κατά το ήμισυ λειτουργεί ως στήριγμα για το λαιμό. Όταν είναι φουσκωμένη πλήρως υποστηρίζει το βάρος του κεφαλιού και έτσι μειώνεται η πίεση στην περιοχή του λαιμού και των ώμων ενώ συγχρόνως διορθώνει την στάση του σώματος. Η πίεση είναι ρυθμιζόμενη για να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.
 

Δεν δημιουργεί ερεθισμούς ή δυσφορία γιατί διαθέτει βελούδινη επένδυση στα σημεία επαφής με το δέρμα σας.

 

Product successfully added to the product comparison!